• Instagram Social Icon
  • Facebook Reflection
  • Pinterest Social Icon
  • Google+ Social Icon

Casas de Benalí

Carretera de Benalí CV584, (KM 18)

46810 Enguera, Valencia​

Spain
 

CONTACT

LOCATION

FOLLOW US

Tel:  0034 637 454 088 (ONLY WHATS APP!)

Email: contact@benalitourism.com

© 2018 by BENALI TOURISM proudly created by Martine van Boven

Rural Tourism Benali S.L. 

Postbox: Apartado de Correos 6
46810 Enguera, Valencia

Spain

CORRESPONDENCE ADDRESS

ACCOMMODATIES

Benalí biedt zowel individuele accommodaties voor 2 - 4 personen aan als groepsacommodaties voor 8 - 30 personen.
Ook kunnen wij jouw event verzorgen van 27 - 44 personen. Voor het reserveren van accommodaties voor meer dan 10 personen en 
voor events, neem contact met ons op: contact@benalitourism.com.

Extra bed: in de meeste accommodaties kan een extra bed geplaatst worden voor €20,00 per nacht.
Kinderen tot 3 jaar verblijven tegen een gereduceerd tarief van €7,50 per nacht.
Tijdens het verblijf kun je een kinderbed inclusief beddengoed van ons gebruiken een kinderstoel voor je baby of peuter.

 

Voor een uitgebreide impressie van de accommodaties, ga naar FOTOS ACCOMMODATIES.

Kamer 2 personen

Ruime, lichte kamer grenzend aan de binnenplaats. De oude balken en luiken geven de kamer een rustieke sfeer. De ruimte is voorzien van comfortabele bedden die zowel als tweepersoonsbed als twee éénpersoonbedden kunnen worden geplaatst en beschikt over een eigen badkamer, een side table, een ruime inbouwkast en een eigen terrasje voor de deur op de binnenplaats. De kamer is gestyled in wit- en grijstinten met een subtiel kleuraccent en een knipoog naar de bosrijke omgeving, in dit geval het konijn. Handdoeken zijn standaard aanwezig.

Kamer 3 personen

Ruime 2- of 3-persoons kamer grenzend aan de binnenplaats. De oude balken en luiken geven de kamer een rustieke sfeer. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed of een tweepersoonbed en één eenpersoonsbed en beschikt over een eigen badkamer, een ruime inbouwkast, tafeltje en twee fauteuils en een eigen terrasje voor de deur op de binnenplaats. De kamer is gestyled in wit- en grijstinten met een subtiel kleuraccent en een knipoog naar de bosrijke omgeving, in dit geval de vos.
Handdoeken zijn standaard aanwezig.

Kamer 4 personen

Gezinskamer grenzend aan de binnenplaats. De oude balken en luiken geven de kamer een rustieke sfeer. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed en twee één-persoons bedden en beschikt over een eigen badkamer, een kastje, een ruime inbouwkast en een eigen terrasje voor de deur op de binnenplaats. De ruimte is gestyled in wit-en grijstinten met een subtiel kleuraccent en een knipoog naar de bosrijke omgeving, in dit geval de eekhoorn. Handdoeken zijn standaard aanwezig.

Rustiek Vakantiehuis

4-8 personen/ 3 slaapkamers

Sfeervol gerenoveerd huis met rustieke elementen. Geniet in de zeer ruime woon-eetkamer met zithoek bij de houtkachel met grote fauteuils, ontspan in de lees-en TV-hoek, of dineer aan de grote houten eettafel van maar liefst 4 meter. Het huis beschikt over een ruime Spaanse keuken.
Op de bovenverdieping bevinden zich de 4-persoons suite en twee 2-persoonskamers. De kamers zijn voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed die ook als twee eenpersoonsbedden kunnen worden opgesteld en beschikken allen over een eigen badkamer, een site table en een ruime kledingkast. Handdoeken zijn aanwezig.
 Voel je niet verplicht om zelf te koken, we serveren iedere dag ontbijt en 6 dagen per week diner. 
Tussen het ontbijt en diner serveren wij tapas en diverse dranken op ons terras.

Rustiek vakantiehuis

4-8 personen/ 4 slaapkamers

Sfeervol gerenoveerd huis met 200 jaar oude balken. In de kolossale woon-eetkamer vind je een zithoek bij de houtkachel met grote fauteuils, een lees en TV hoek, grote houten eettafel van maar liefst 4 meter en een ruime Spaanse keuken. Op de bovenverdieping zijn vier 2-persoonskamers.
De kamers zijn voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed die ook als twee eenpersoons bedden kunnen worden opgesteld en beschikken allen over een eigen badkamer, een site table en een ruime kledingkast. Handdoeken zijn aanwezig.
 We serveren iedere dag ontbijt en tapas en 6 dagen per week diner. 
 

Guesthouse 2 personen

Dit knusse guesthouse met rustieke keuken en een slaapkamer heeft een terras op het zuiden aan de voorzijde van het dorpje. De slaapkamer beschikt over een tweepersoons bed.
Het guesthouse biedt ruimte aan 2 volwassenen.
Er kan eventueel een kinderledikant worden bijgeplaatst.
Handdoeken zijn aanwezig. De compleet uitgeruste keuken biedt mogelijkheid om zelf te koken. Echter kan je ook bij ons aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt, diner, tapas of een drankje.
Het is immers vakantie!

Glamping tent 4 personen

Luxe kamperen doe je in deze glamping tent. De glamping tent heeft een oppervlakte van 24m2, is gemaakt van katoen en heeft een hoogte van 3 meter wat het een lekker comfortabele ruimte maakt. De tent is geschikt voor standaard 4 personen en we maken de bedden op naar uw wensen. Standaard staat er een tweepersoonsbed van 180x200cm en 2 éénpersoonsbedden van 90x200cm. Buiten de tent staat een tafel met lekker zittende buitenstoelen, parasol van 4x4m en ligstoelen. De binnenkeuken, douches en toiletten bevinden zich op 50m afstand van de tent. Geniet van het buitenleven, rust, natuur en adembenemende vergezichten en sterrenhemel.

Kampeerplaats 1-6 personen

Kampeerplaats voor tent, camper of caravan.

Vanaf iedere plek fantastische vergezichten. Direct vanaf de kampeerplek kun je eindeloos de uitgestrekte bossen en paden verkennen. Mocht je willen relaxen dan kun je vanaf het zwembad genieten van het uitzicht op het dal of een lekker plekje opzoeken waar je ongestoord kunt genieten van een boek.

De beschikbare plaatsen hebben een afmeting van 80-90 en 100-110m2.

We serveren iedere dag ontbijt en 6 dagen per week diner. Tussen het ontbijt en diner serveren wij tapas en diverse dranken op ons terras.